Digitaliseringens mörka baksida 

Hur ska du som ledare gå till väga för att säkert digitalisera verksamheten i ditt företag? 

Att digitalisera funktioner, processer och lösningar kan korta ledtider, sänka kostnader och skapa starkare erbjudanden. Men med en ökad digitalisering av verksamheten följer också en allt större risk att bli utsatt för allvarlig cyberbrottslighet – med allvarliga konsekvenser som följd. Därför måste digitaliseringens göras på ett säkert sätt.

 Vad behöver just du som företagsledare veta och tänka på för att ditt företag ska kunna utnyttja potentialen i digitaliseringen utan att riskera den egna eller kunders digitala säkerhet?

Välkommen att delta i en kort och effektiv sammankomst som rymmer föreläsning, diskussion och erfarenhetsutbyte samt konkret arbete med ditt eget företag.

 Målgrupp: Företagsledare, IT-chefer eller ägare av små och medelstora företag som vill bättre förstå säkerhetsaspekterna av en ökad digitalisering av verksamheten.

Sammankomsten leds av Christian Svensson och Mikael Lagström från TrueSec – ett internationellt ledande företag inom cybersäkerhet.

Anmäl senast 26 januari

 

Datum: 31 januari 2023

Tid: 09:30 – 12:00
      Frukost serveras från kl 09:00

  Var: Blue Science Park, Open Arena, Gräsvik, Karlskrona

ANMÄL DIG HÄR

Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Blekinge.
Almi_Logo_farg 01_RGB
BBI-Blue
Techtank
netport_science_park_logotyp_svart CMYK
Region Blekinge logotyp svart webb
BSP-Horisontal-Logo400x84
EUlogo_c_RGB webb svart text